TUŞBA'DA ‘FİKİRLER KONUŞUYOR' MÜNAZARA YARIŞMASININ 2. EŞLEŞMELERİ DEVAM EDİYOR

Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Tuşba’da ‘Fikirler Konuşuyor’ münazara yarışmasının mücadeleleri devam ediyor.

Abdurrahman Gazi İMKB Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen Münazara Yarışmasının mücadelesin de; Tuşba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Tabiat İnsanı Şekillendirir)tezi  ile Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi (İnsan Tabiatı Şekillendirir) anti ezi ile  eşleşti.

Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi ’89.79’ puan alırken, Tuşba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘94,33’ puan alarak tur atladı.

Düzenlenen münazara yarışmasına Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Nuri Bekiroğlu, Okul Müdürleri Öğretmen ve Öğrenciler katıldı.