TUŞBA'DA ‘FİKİRLER KONUŞUYOR' MÜNAZARA YARIŞMASININ 2. EŞLEŞMELERİ BAŞLADI

Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Tuşba’da ‘Fikirler Konuşuyor’ münazara yarışmasının mücadeleleri devam ediyor.

Koç İlkokulu Konferans Salonunda düzenlenen Münazara Yarışmasının mücadelesin de; Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Vali Haydar Bey Anadolu Lisesi eşleşti.

Vali Haydar Bey Anadolu Lisesi 94.33 puan alırken, Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 94,66 puan alarak tur atladı.

Düzenlenen Münazara Yarışmasına Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu Başkanı A. Beyhan Özdemir Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Nuri Bekiroğlu ve Van Fotoğrafçılar Derneği Başkanı Tayfun Çiftçi katıldı.