TUŞBA BELEDİYESİ RESMİ WEB SİTESİ

TUŞBA'DA 2. GELENEKSEL MÜNAZARA YARIŞMASI

Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 2. Geleneksel 'Tuşba’da Fikirler Konuşuyor’ münazara yarışması devam ediyor.

Bugün 8.’sı düzenlenen Yarışma; Alaköy Çok Programlı Meslek Lisesi ile Halide Edip Adıvar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında gerçekleşti.

Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Konferans Salonu'nda düzenlenen yarışmada, Alaköy Çok Programlı Meslek Lisesi; ‘Sosyal Medya İnsanlar ve Toplumlar için Yararlıdır’ tezini savunurken, Halide Edip Adıvar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; ‘Sosyal Medya İnsanlar ve Toplumlar için Yararlıdır’ tezini savundu.

Programa, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Nuri Bekiroğlu, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Yapılan yarışmanın sonunda Halide Edip Adıvar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 91.62 puan alırken, Alaköy Çok Programlı Meslek Lisesi ekibi 93.29 puan alarak bir üst tura yükseldi.