TUŞBA BELEDİYESİ RESMİ WEB SİTESİ

TUŞBA'DA 2. GELENEKSEL MÜNAZARA YARIŞMASI

Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 2. Geleneksel 'Tuşba’da Fikirler Konuşuyor’ münazara yarışması devam ediyor.

Bugün Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesin de 7.’sı düzenlenen Yarışma; Van Spor Lisesi  ile Kalecik Mesleki Teknik Anadolu Lisesi arasında gerçekleşti.

Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen yarışmada Van Spor Lisesi; ‘Küçük yaş guruplarına teknoloji kısıtlanmamalıdır’’, Kalecik Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ise; “Küçük yaş guruplarına teknoloji kısıtlanmalıdır.” tezini savundular.

Programa, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Nuri Bekiroğlu, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Yapılan yarışmanın sonunda Van Spor Lisesi 88.95 puan alırken, Kalecik Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ekibi 89.79 puan alarak bir üst tura yükseldi.