TUŞBA BELEDİYESİ RESMİ WEB SİTESİ

TUŞBA’DA ‘YEREL YAZAR VE ŞAİRLER TUŞBALI GENÇLERLE BULUŞMAYA’ DEVAM EDİYOR

Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tuşba Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ‘Yerel Yazar ve Şairler Tuşbalı Gençlerle Buluşuyor’ programı kapsamında 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı 2. döneminde de devam ediyor.

Halide Edip Adıvar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Tuşba Belediye Başkanımız Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Yazar Necla Arpa Gülaçar, Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Nuri Bekiroğlu, Van Şair ve Yazarlar Birliği Başkan Yardımcısı Mustafa Işık, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Yerel yazarlarımızdan Necla Arpa Gülaçar’ hayat tecrübeleri ve  hikayeleri ile tamamlandı.