TUŞBA BELEDİYESİ RESMİ WEB SİTESİ

TUŞBA'DA ‘FİKİRLER KONUŞUYOR' MÜNAZARA YARIŞMASININ HEYECANI DEVAM EDİYOR

Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen 2. Geleneksel Tuşba’da ‘Fikirler Konuşuyor’ münazara yarışmasının mücadeleleri devam ediyor.

Abdurrahman Gazi İMKB Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen Münazara Yarışmasının mücadelesinde Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi: İklim insanın kişiliğini değiştirmez; Turgut Özal Lisesi: İklim insanın kişiliğini değiştirir, tezini savunarak karşılaştı.

Programa Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Nuri Bekiroğlu, Okul Müdürleri, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı.

Turgut Özal Lisesi ’90.16’ puan alırken, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi 91.41 puan alarak tur atladı.