ŞAREDARIYA TÛŞBAYÊ BETLANIYA SOMESTIR DE XWENDEKARÊN TÛŞBAYÊ XELAT DIKE

ŞAREDARIYA TÛŞBAYÊ BETLANIYA SOMESTIR DE  XWENDEKARÊN TÛŞBAYÊ XELAT DIKE

Şaredar Doç. Dr. Fevzi Ozgokçe di betlaniya somestir de xwendekarên Tûşbayê bi  avjanî û sînemayê xelat dike.
Şaredariya Tûşbayê somestira 2017-2018 an de xwendekarên serkeftî  xelat dike. Gerînendetiya Karûbarên  Çandî û Civakî ya Şaredariya Tûşbayê  xwendekarên dibistana navîn û amadehî bê pere dibe Aqua Park û Sînema.
Zarok pêşeroja me ne,  di betlaniya xwe de bila  kêfxweş bibin. Şaredar Doç. Dr. Fevzi Ozgokçe, xwendekar di bidistanê de çê destên wan tê dikin; divê di van rojê betlaniyê de kêfa xwe binêrin. Di çarçova Şaredariya Civak de;  roja Şaredariya me  damezraniyê hete îro  her sal Şarerdariya me xwendekaran xelat dike. Şaredar Ozgokçe, “ Yê para me dikeve;  xwendekarên gotina dê-bav û mamostêyên xwe de bin, ji welatê xwe û  ala xwe hezbikin  mezin kirine.  Xwendekaran  xelat kirin jî peywira me ye. Xwendekarên Tûşbayê  ji bo ku ji welatê xwe re xwedî derkevin çê destên me were em ê bikin.  Em ê herdem piştgirî bidin xwendekaran.” Wiha axivî.
Kêfxweşiya zarokan di rûyê wan de tê dîtin, ev jî mirova pirr kêfxweş dike. Şaredar Doç. Dr. Fevzi Ozgokçe “ perwerdehî rewşek domdarî ye. Ez jî mirovek perwerdekar im.  Serkeftî û neserkeftî divê mirov sînorî wî  belî  neke.  Jiyana xwendekaran giştî ders tenê nîne. Tişta herî giring, jiyana dibistanê bi jiyan xwedekaran re  bibe yek û ji pêşerojê re amade kirine. Şaredariya Tûşbayê ji bo hevwelatiyê mejî wî têr û dijî mezin bibin, çê destê wî tê dike.
Şaredar Ozgokçe, xwendekar  ji malbata xwe destûra belgename mînê û ropor ji bijîşk bîne. Dikare biçe avjanîyê.  Ser lê dan Gerînendetiya Karûbarên Çandî û Civakî ya Şaredariya Tûşbayê ye.  22 Çile 2018 û 02 Rêşemî 2018 di navbera van rojan de xwendekarên Tûşbayê dikarin biçin sînema û avjanîyê.