TUŞBA BELEDİYESİ RESMİ WEB SİTESİ

KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE SEMİNERİ

Tuşba Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü münasebeti ile yürüttüğü çalışmalar kapsamında Gazeteci-Yazar Betül Soysal Bozdoğan'ı Vanlılarla buluşturdu.

Gazeteci-Yazar Betül Soysal Bozdoğan "Şiddeti Önlemede Ahlakın Önemi" konulu seminerini gerçekleştirdi.

"Şiddeti Önlemede Ahlakın Önemi" konulu Seminere Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Naif Şabu, AK Parti Tuşba Kadın Kolları Başkanı Hatice Şahar, AK Parti İpekyolu Kadın Kolları Başkanı Nalan Cacim, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Van İl Temsilcisi Esma Gölgül Özdemir, Tuşba Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Seminerin sonunda Tuşba Belediyemizin TUŞMEK Projesi kapsamında başarılı olan kursiyerlerimize sertifikaları dağıtıldı.

Programın sonunda Yazar Betül Soysal Bozdoğan’a çeşitli hediyeler takdim edilerek katılımcılarla hatıra fotoğrafı çekindi.