BAŞKAN ÖZGÖKÇE’DEN 21 EKİM GAZETECİLER BAYRAMI MESAJI

Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, 21 Ekim Gazeteciler Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Özgökçe “Toplumların aydınlatılmasında, doğru bilgi sahibi olmasında Gazetecilere çok büyük görevler düşmektedir. Tarafsız gazetecilik doğru, güvenilir, nitelikli ve objektif haberleriyle daima toplumun beğenisini kazandığı bilinmektedir. Toplumsal değerlerimize saygıyı, kişi ve aile hak ve özgürlüklerini koruyup gözetmeyi temel görev sayarak halkımızın doğru bir şekilde haber alma ihtiyacını sağlayan gazetecilerin ve kuruluşlarının bu önemli gününü yürekten tebrik ederiz” şeklinde konuştu.

Gazeteciliğin gerçekleri araştırma ve kamuoyunu doğru kaynaklardan en etkin şekilde aydınlatma mesleği olduğunu da anlatan Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, “Basınımız, ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmeleri doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde kamuoyunun bilgisine sunarak, toplumu aydınlatarak, görev ve sorumluluğu yerine getirmektedirler. Bu vesileyle doğru, tarafsız ve ilkeli yayınlarıyla mesai mefhumu tanımadan milletimize hizmet eden yazılı, görsel ve sosyal basın-yayın kuruluşlarında görev yapan tüm Gazetecilerin gazeteciler Bayramı’nı tebrik eder, çalışmalarında üstün başarılar diler ve ayrıca ailelerini de kendilerine iş yoğunluklarından dolayı gösterdikleri sabırdan ve desteklerinden dolayı tebrik ederiz” ifadelerini kullandı.