TUŞBA 15 TEMMUZ U UNUTMADI

TUŞBA  15 TEMMUZ U UNUTMADI

Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında Van AVM’de resim sergisi düzenlendi.

Van’da ‘15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim sergisi açılışına AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Tuşba Kaymakamı Meral Uçar, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Kahraman Şehitlerimizin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan kurdele kesiminin ardından sergiye katılan davetliler Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul öğrencileri tarafından çizilen 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü resim sergisi gezildi.

Son olarak bir konuşma yapan Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe ise, “Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın ve Devlet büyüklerimizin 15 Temmuz’un yıldönümünde Van’da ve tüm Türkiye’de olduğu gibi bizler de bu 15 Temmuz hain darbe girişimini asla ve asla insanlarımıza unutturmayacağız. Biz bu yapılan hain girişimde şer güçlerinin yapmış olduklarının unutulmaması ve her daim hafızalarda canlı tutulabilmesi anlamında biz Tuşba Belediyesi veTuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu güzide alışveriş merkezimizde özellikle gençlerimizin gözü ile 15 Temmuz destanı konulu şiir ve resim yarışması gerçekleştirmiştik ve bugün onun sergisini açtık. Buradaki amacımız 15 Temmuz’un yıldönümünde biz asla bunu gelecek nesillere unutturmamak adına bu etkinlik ve faaliyetler artarak devam edecektir emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.