BELEDİYEMİZDEN BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Başkanımız Salih Akman, 9 günlük Kurban Bayramı tatili sonrası ilk mesai gününde belediye meclis üyeleri ve personeli ile bayramlaştı.

Belediye meclis salonunda düzenlenen bayramlaşmaya; Başkanımız Salih Akman’ın yanı sıra belediye meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz ve belediye personeli katıldı. 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından sabah saatlerinde mesainin başlamasıyla birlikte tüm personeli ile bayramlaşarak geçmiş Kurban Bayramı’nı tebrik eden Başkanımız Akman, Tuşba Belediyesi ailesi olarak, 9 günlük Kurban Bayramı tatili ardından bu gün itibariyle yoğun bir çalışma temposu içerisine girdiklerini belirterek, “Çünkü bölgemizde iş sezonu kısa ama yapacak çok da işimiz var. Derdi hizmet olanın mazereti olmaz. Bunun için mazeret değil hizmet üreteceğiz. Ekibimizle birlikte yapacağımız çalışmalarla inşallah Tuşbamızı bulunduğu noktadan daha üst seviyelere getireceğiz” dedi.

Bugüne kadar Tuşba ilçesine yapılan her hizmette personelin emeği ve alın teri olduğunu vurgulayan Başkanımız Salih Akman, emeklerinden dolayı personele teşekkür etti. Başkanımız Salih Akman, “Van’ın yükselen değeri Tuşba’yı marka ilçe olmasında şüphesiz ki gece gündüz çalışan, halkımıza hizmet eden sizlerin alın teri var. Hepinize göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı tekrardan teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra daha güzel çalışmalara yine hep birlikte imza atmaya devam edeceğiz. Sizin ve ailenizin geçmiş Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, nice güzel bayramlar geçirmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Başkanımız Salih Akman, belediye meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız ve tüm personelle bayramlaştı. Görevliler tarafından katılımcılara kolonya ve şeker ikramında bulunuldu.