BELEDİYEMİZDE BAYRAMLAŞMA

BELEDİYEMİZDE BAYRAMLAŞMA

Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman, Kurban Bayramı dolayısıyla personeli ile bayramlaştıktan sonra mesaiye başladı.

Belediye hizmet binası önünde düzenlenen bayramlaşmaya; Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman’ın yanı sıra belediye başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz ve belediye personellerimiz katıldı. 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ardında sabah saatlerinde mesainin başlamasıyla birlikte tüm personeli ile bayramlaşarak geçmiş Kurban Bayramını tebrik eden Başkanımız Akman, personele mutlaka Covid-19 aşısı olmaları tavsiyesinde bulundu. Başkanımız Akman, “Arkadaşlar, sizlerden tek bir ricam var. Aşımızı olalım, olmayan arkadaşlarımız varsa onları da aşı olmaları için uyaralım. Özellikle son günlerde vaka sayısı hızla artıyor. Kendi sağlığımız için ilimizin ve ülkemizin geleceği için aşımızı olalım” dedi.

Personele, sosyal mesafe ile temizlik kuralına uymaları konularından da uyarılarda bulunan Başkanımız Akman, “Yaşanan vaka ve vaka ile yaşanan temastan dolayı zaman zaman çok ciddi personel sıkıntısı çekiyoruz. Bu nedenle ister istemez işler aksıyor. Bu tür aksaklıkların yaşanmaması için her arkadaşımız üzerine düşen sorumluluğu mutlaka yerine getirmelidir. Tuşba Belediyesi ailesinin üyeleri olan siz değerli çalışma arkadaşlarımın Kurban Bayramını tebrik ediyor, birlik ve beraberlik içerisinde aileniz, çocuklarınız, torunlarınızla nice sağlıklı ve huzurlu bayramlar geçirmenizi diliyorum” şeklinde konuştu.

Başkanımız Akman, daha sonra tüm personeli ile bayramlaştıktan sonra mesaiye başladı. Ayrıca personele kolonya ve şeker ikramında bulunuldu.