BELEDİYE BAŞKANIMIZ SALİH AKMAN, GELECEĞİN TUŞBASINI HALKLA BİRLİKTE PLANLIYOR

BAŞKANIMIZ SALİH AKMAN, GELECEĞİN TUŞBASINI HALKLA BİRLİKTE PLANLIYOR

Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman, 2020 iş sezonunda hayata geçirdikleri projeleri yerinde görmek ve 2021 yatırım programını hazırlamak için merkezden uzak mahalleleri ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

BAŞKANIMIZ SALİH AKMAN, ‘YAPILACAK HİZMETLERE HALKIN İRADESİNİN YANSIMASINI İSTİYORUZ’

Beraberinde bulunan AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç,  meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte mesai mefhumu gözetmeden cumartesi ve pazar günlerinde merkezden uzak 67 mahallenin tümünü ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkanımız Akman, belediyenin yıl içinde o mahallelerde yaptığı hizmetleri yerinde inceledi, vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyip taleplerini aldı. Söz konusu taleplerin imkanlar dahilinde çözülmesi hususunda direktif veren Başkanımız Akman, yapılacak hizmetlere halkın iradesinin yansıması gerektiğini söyledi. Başkanımız Akman, ‘‘Seçim öncesi ne demiştik? Biz bu ilçeyi beraber yöneteceğiz demiştik. Öyle de yapıyoruz. Çünkü biz hizmetlerimizi her zaman halkımızın varlığından aldığımız güçle, halkımızla birlikte yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

BAŞKANIMIZ AKMAN, ‘BİZ SADECE BUGÜNE DEĞİL GELECEĞE DE YATIRIM YAPIYORUZ’

Başkanımız Akman, cumartesi ve pazar günleri koronavirüs tedbirleri kapsamında ziyaretlerini gerçekleştirdi. Halkın kendisini yönettiği Belediye Başkanı’na yakın olmasının en doğal hakkı olduğunun altını çizen Başkanımız Akman, ‘‘Bugün geleceğin Tuşba’sını, sakinleri ile birlikte planlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Halkımız makama gelemiyorsa biz onların ayağına gideriz. Çünkü biz onlara efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik” şeklinde konuştu.

2021 yıl projeleri hakkında gittiği mahalle sakinlerini bilgilendiren Başkanımız Akman, her mahalleye eşit oranda hizmet götürme çabası içinde olduklarını vurguladı. Başkanımız Akman, “Tuşba’da hayata geçireceğimiz projelerimizi vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini alarak hayata geçiriyoruz. Çünkü biz sadece bugüne değil geleceğe de yatırım yapıyoruz. Vatandaşlarımızın destekleri ile Tuşba’mızı Van’ın yükselen değeri yapacağız. Geleceğin Tuşbasını planlamak adına yaptığımız mahalle ziyaretlerimizi tamamladık. Vatandaşlarımızın yaşadığı ancak belediyenin hizmet alanına girmeyen yol, su, elektrik gibi başlıca sorunlarını ise ilgili kurum yetkilileri ile yaptığımız toplantılarla ele alarak çözmeye çalışacağız. Aynı zamanda belediye olarak bu konuların da takipçisi olacağız” dedi.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilgi ve hoş sohbetlerinden dolayı tüm mahalle sakinlerine teşekkür eden Başkan Akman, ziyaretleri esnasında karşılaştığı çocuklara ise oyuncak hediye etmeyi de ihmal etmedi. Mahalle sakinleri ise mahallelerine yaptığı hizmetlerden ve ziyaretlerinden ötürü Belediye Başkanımız Salih Akman’a memnuniyetlerine dile getirerek, teşekkür ettiler.