AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ SAYIN ÖZKAN BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ.

AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ SAYIN ÖZKAN BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Sayın Av. Cahit Özkan, Belediyemizi ziyaret etti.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Ekim’de katılacağı AK Parti İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresi ve toplu açılış törenlerine katılmak üzere Van’a yapacağı ziyaret öncesi bazı incelemelerde bulunmak üzere kente gelen AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Sayın Av. Cahit Özkan, beraberinde bulunan Van Milletvekilimiz Abdulahat Arvas ve AK Parti Van İl Başkanımız Kayhan Türkmenoğlu ile birlikte Belediyemizi ziyaret etti.

Grup Başkanvekili Özkan ile beraberindeki  heyeti; Belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte karşılayan Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Grup Başkanvekili Özkan ve beraberinde bulunan heyete, Tuşba Belediyemizin hayata geçirdiği mega projeler ile ilgili bir sunum yapan Başkanımız Akman, belediye çalışmaları başta olmak üzere birçok konuda istişare ve değerlendirmelerde bulundu.

Selçuklu mimarisi ile modern mimarinin harmanlandığı Belediyemiz Hizmet Binası’nı gezen Özkan, yaptığı çalışmalarından ötürü Başkanımız Akman’ı tebrik ederek belediyeden ayrıldı.