Belediye Başkanımız Salih Akman, 23 Ekim Van depreminin 9’ uncu yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Salih Akman'dan 23 Ekim Van Depremi Yıldönümü Mesajı

Deprem felaketi sonrası Van'da yaşananlara ve depremin yalnızca Van'ın değil tüm Türkiye'nin gerçeği olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanımız Salih Akman ‘‘Bilindiği üzere ülkemiz dünyanın en aktif deprem kuşaklarının birinin üzerinde bulunmaktadır. Burada önemli olan husus; ülkemizin deprem bölgesinde olduğu gerçeğinin bilinciyle, devlet ve millet olarak felaketlere karşı her daim tedbirli ve hazırlıklı olmalıyız. Kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımız ortak sorumluluk ve duyarlılık içinde davranmalıyız ve hazırlıklarımızı buna göre yapmalıyız’’ dedi.

Başkanımız Akman ‘‘23 Ekim Van depreminin yıl dönümünde, böyle bir acının ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, Cenabı Allah'tan tüm felaketlerden ülkemizi ve milletimizi muhafaza eylemesini diliyorum. 23 Ekim 2011 depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.