BELEDİYEMİZİN 2021 YILI BÜTÇESİ ONAYLANDI

Belediyemiz Meclis salonunda yapılan Ekim Ayı Olağan Toplantısı’nın bugünkü oturumunda, 2021 mali yılı bütçe tasarısı görüşerek karara bağlandı.

Belediye Başkan Vekilimiz Ümit Kanan başkanlığında gerçekleştirilen bugünkü oturumunda, 102 milyon 667 bin 760 lira olan 2021 yılı tahmini bütçesi oylandı. Yapılan bütçe oylamasının ardında bir konuşma yapan Başkan Vekilimiz Kanan, 2021 yılı mali bütçesinin Tuşba’ya ve Tuşbalılara hayırlı olması dileğinde bulundu. Başkan Vekilimiz Ümit Kanan, “İnşallah ilçemize, vatandaşlarımıza yeni projeler, yeni yatırımlar yapmamıza vesile olur. Bütçemizin hazırlanmasında emeği geçen Başkan, başkan yardımcılarımıza, ilgili birim müdürlerimize, meclis üyelerimize ve emeği geçen bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyorum”  şeklinde konuştu.

Belediye Meclisi tarafında oy çokluğu ile kabul edilen 2021 yılı bütçesi, Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Olağan toplantısında, üzerinde yapılacak müzakerelerin ardından onaylanmasıyla kesin bütçe olarak yürürlüğe girecek.