Tuşba Belediyemizden Cumhurbaşkanımıza Destek

Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzce "Dövizi Boz, Oyunu Boz, Adını Yaşat" kampanyası başlatıldı.

Tuşba Belediyemizin toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısına Tuşba Belediye Başkanımız Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Belediye meclis üyelerimiz, Birim müdürlerimiz ve basın mensupları katıldı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine ülkenin ekonomisine katkı sağlamak amacıyla Tuşba Belediyesi olarak "Dövizi Boz, Oyunu Boz, Adını Yaşat" kampanyası başlattıklarını ifade eden Tuşba Belediye Başkanımız Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, "Bu kampanya kapsamında 6 Aralık 2016 itibarı ile dövizini bozdurup makbuzunu belediyemize getiren vatandaşlar için isimlerini yaşatacakları bir şans veriliyor. Buna göre 500 ile 1000 arası dolar veya Euro bozdurup makbuz getiren vatandaşın adına fidan ekilecek, bin ile 5 bin arası dolar veya Euro bozdurup makbuz getiren vatandaşın adına ağaçlandırma alanı oluşturulacaktır. 5 ile 10 bin arası dolar veya Euro bozdurup makbuz getiren vatandaşların ismi yaptığımız spor salonlarına verilecek. 10 ile 50 bin arası dolar veya Euro bozdurup makbuz getiren vatandaşların ismi eğitim merkezlerimize verilecek. Son olarak da 50 ile 100 bir arası dolar veya Euro bozdurup makbuz getiren vatandaşların ismi parklara verilecek" dedi.

Belediye Başkanımız Doç. Dr. Fevzi Özgökçe; Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın çağrısı üzerine 'Dövizini Boz, Oyunu Boz, İsmini Yaşat' isimli projeyi bugün hayata geçirdiklerini belirterek, "Özellikle 15 Temmuz'dan sonra Türkiye'nin üzerinde şer odaklarının yapmış oldukları iç ve dış oyunları bozmak adına serhat şehri Van'da, muhabbet şehri Tuşba'nın bu önemli projesini sizlerle paylaşmak istiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine bizler Tuşba Belediyesi olarak böyle bir projeyi yürütme kararı aldık ve bu konuda devletimizin, milletimizin ve en önemlisi Cumhurbaşkanımızın arkasında olduğumuzun bilinmesini isteriz. Bu duygu ve düşüncelerle emeği geçen herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı