EDREMİT İLÇESİ MUHTARLARINDAN BELEDİYEMİZCE TAMAMLANAN PROJE ALANLARINA ANLAMLI ZİYARET

Van’ ın Edremit İlçesinin bazı mahalle muhtarları; Belediyemizin hayata geçirdiği mega projeleri, Belediye Başkanımız Salih Akman eşliğinde gezerek, Başkanımız Akman’ dan komşu ilçe muhtarları olarak, hizmetler hakkında fikir alış verişinde bulundular.

BAŞKANIMIZ AKMAN, ‘MUHTARLARIMIZ BELEDİYE VE HALK ARASINDA KÖPRÜ NİTELİĞİNDEDİR’

Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman Edremit İlçesi muhtarlarının ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ‘‘Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi, ‘Muhtarlarımız demokrasimizin temel taşları ve uç beyleridir’. Dolayısıyla Belediye ve Halk arasında köprü görevi gören muhtarlarımızın, halkla olan iletişimimizde büyük rol oynamaları hasebiyle bizim için de çok özel ve kıymetlidirler’’. Edremit’ i kardeş ilçe olarak benimsediğimizden ve aynı amaca yani Van’ ımıza en iyi şekilde hizmet etme amacı taşıdığımızdan dolayı zaman zaman kardeş ilçemizle istişarelerde bulunuyoruz. Çünkü bizler birlik ve bütünlük içinde hareket ettiğimizde asıl kazanacak olan Van Halkıdır’, dedi. Başkanımız Akman, ‘Tuşba’ ya hizmet aşamasında yakaladığımız başarıların sebeplerinden biri de muhtarlarla koordineli çalışmalarımızın olması ve onlarla sürekli istişareler içerisinde bulunmamızdır. Dolayısıyla Edremit Mahalle muhtarlarını ilçemizde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduk’ diye kaydetti.

EDREMİT İLÇESİ MUHTARLARI: BAŞKAN AKMAN YAPTIĞI HİZMETLERDEN DOLAYI TUŞBA’ NIN CAZİBESİNİ ARTTIRDI

Belediyemizin  mega projelerini yerinde inceleyen muhtarlar, ‘Başkanımız Akman yaptığı hizmetlerden dolayı Tuşba’ nın cazibesini arttırdı, dolayısıyla Belediyemizin Van’ ımıza kazandırdığı hizmetlerden dolayı, kardeş ilçe olarak gelecek nesillerimize aktardığı üstün hizmetlerden dolayı Başkanımız Akman’ teşekkürlerimizi sunuyoruz’ dediler.

Van’ ın en büyük sahil Bantlarından biri olan İskele 2. Etap Sahil Bandı ve en ihtişamlı hizmet binasından biri olan Tuşba Belediyemiz Hizmet Binasını gezen muhtarlar Başkanımız Akman’ a başarılarının devamını dileyerek ilçeden ayrıldılar.