TUŞBA BELEDİYE BAŞKANIMIZ SALİH AKMAN’DAN ŞEHİT EMNİYET MENSUPLARI İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman, dün gece Van’da düşen ve 7 emniyet mensubunun şehit oldu keşif uçağı kazası ile ilgili bir başsağlığı mesajı yayımladı.

Başkan Akman mesajında; dün gece Van ve Hakkari bölgesinde keşif ve gözetleme görevini yürüten uçağının Artos Dağı’na çarparak kırıma uğraması sonucu 2’si pilot olmak üzere 7 kahraman emniyet mensubunun şehit olmasını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıl dönümünde vatanın birlik ve bütünlüğü için böyle kutsal bir görevi yürütürken şehit olan kahraman emniyet mensuplarımıza Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı diliyor, milletimizin başı sağ olsun” dedi.