TUŞBA BELEDİYEMİZ BERBER VE KUAFÖR SALONLARINI DEZENFEKTE ETTİ

TUŞBA BELEDİYEMİZ BERBER VE KUAFÖR SALONLARINI DEZENFEKTE ETTİ Tuşba Belediyemiz, 11 Mayıs’ta kademeli olarak açılacak olan berber ve kuaför salonlarında dezenfeksiyon çalışması yaptı. İçişleri Bakanlığı’nın 21 Mart’ta, 81 il valiliğine gönderdiği genelgeyle, berber, kuaför, güzellik merkezlerinin faaliyetleri Koronavirüs (Covid-19) salgını önlemleri kapsamında geçici olarak durdurulmuştu. Önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın normalleşme süreci kapsamında 11 Mayıs'ta berber, kuaför ve güzellik salonlarını açılacağının duyurulmasıyla birlikte harekete geçen Tuşba Belediyesi ilçe genelindeki tüm işyerlerini dezenfekte etti. Tuşba Belediyemiz ekipleri, gelen müşterilerin daha hijyenik bir ortamda hizmet alması için ilçe genelindeki tüm işyerinde dezenfeksiyon çalışması yaptı. İlçe esnafına verdikleri desteklerin devam edeceğini söyleyen Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman, “Koronavirüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında ilçede bulunan berber ve kuaförler uzun süredir kapalıydı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın normalleşme süreci kapsamında 11 Mayıs'ta berber, kuaför ve güzellik salonlarını açılacağının duyurulmasıyla birlikte bizler de Tuşba Belediyesi olarak esnafımızın yanında olmak ve destek vermek için ilçemizdeki bütün berber ve kuaförlerin dezenfekte işlemini gerçekleştirdik. Hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için her zaman destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.