TUŞBA’DA 23 NİSAN COŞKUSU

TUŞBA’DA 23 NİSAN COŞKUSU Tuşba Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Kuruluşu’nun 100. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, düzenlediği alternatif bir program ile kutladı. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’yi de etkili olan Koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağından dolayı dışarıya çıkamayan çocukları için Kalecik TOKİ’de mini bir kutlama programı düzenledi. Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Emin Bilmez, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katılımı ile saat:21.00’da bayraklarla süslenen sokakta sosyal mesafe korunarak İstiklal Marşı’nı okudular. TOKİ sakinlerinin de evlerinin balkonlarında ellerine aldıkları Türk Bayrakları ile İstiklal Marşı’na coşkulu bir şekilde eşlik ettiler.