TUŞBA BELEDİYE BAŞKANIMIZ SALİH AKMAN’DAN KAMPANYAYA 3 MAAŞ DESTEK

TUŞBA BELEDİYE BAŞKANIMIZ SALİH AKMAN’DAN KAMPANYAYA 3 MAAŞ DESTEK Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan ‘Biz bize yeteriz Türkiyem’ kampanyasına 3 aylık maaşını bağışlayarak destek verdi. Ülkemizde Koronavirüs (Covid-19) salgınının başladığı ilk günlerden itibaren aldığı önlem ve tedbirlerle yoğun bir mücadele yürüten Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman, tüm ekipleriyle sürekli sahada gerek temizlik ve dezenfekte çalışmaları, gerekse yaşlıların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik vefa çalışmalarını yürütüyor. Salgının sona erene kadar yürüttükleri çalışmanın devam edeceğini anlatan Başkanımız Akman, “Bu anlamda, ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı günlere hızla erişebilmesi için fedakarca çalışan tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Birlik ve beraberliğin çok büyük önem arz ettiği bu günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülük ettiği ve 7 aylık maaşını bağışlayarak başlattığı ‘Biz bize yeteriz Türkiyem’ kampanyasına kendisinin de 3 aylık maaşını bağışladığını vurgulayan Başkanımız Akman, “Şüphesiz, paylaşmanın ve dayanışmanın önemi bir kez daha anlaşılmıştır. Toplum olarak verilen mücadelenin yanında yer almamız halinde ‘Biz bize yeteriz’ şeklinde konuştu.